UTLEIER?

Hamresanden 3 km fra dyreparken i Kristiansand.

Lillesand sentrum, 1 av 3 strender i seilskutebyen med de hvite hus.

Arendal og Tromøya, her med de hvite Sørlandshus.

Risør skjærgården er til for å nytes. Lei en sjønær hytte og nyt du også.

Mandal. Sjernøya og sundet. Sjøsanden og byen ved Mandalselva. Alt er opplevelser.

Utleie av din hytte, hus eller leilighet

 

Vi trenger mange flere hytter for utleie til våre kunder

 

Dersom du har en hytte, hus eller leilighet for utleie vil vi gjerne formidle overnatting i den for deg...

 

Vårt firma har gjennom mange år opparbeidet seg en godt renome på formidling av feriehytter og hus. Og gjennom samarbeid med andre store europeiske formidlingsfirmaer har vi god tilgang på kunder i et presset market.

VELG SELV:

Da vi startet med internett tidelig på 90 tallet var konkuranssen liten. Og løsningene var få. Siden den gang har store endringer skjedd og konkuransen i markedet ytterligere tilspisset seg. Mange har forsøkt å få fotfeste i utleiemarkedet uten å lykkes. Noen kommer, noen går. Gjennom weboptmaliserte løsninger, smidig samarbeid med andre aktører evner vi fortsatt å være en aktiv aktør i markedet

Nå innfører vi VELG SELV som et markedstilpasset tilbud til deg som vil ha det enkelt for en rimelig penge:

Velg mellom 3 alternativer ut fra hva som passer deg. De ulike løsningene kan endres år for år etter behov. Sender du oss tekst og bilder koster annonsen kun kr. 2500,- for hele sesongen frem til 31/12 i avtaleåret. Ønsker du besøk av oss og trekke veksler på våre mange år i bransjen så kommer vi gjerne. Dersom du da velger å bare annonsere din bolig og selv stå for booking etc så er kostnadene kun kr. 4000,- for hele pakka. I alt dette ligger mange års erfaring innen utleie. God markedstilpassning og samarbeid med andre aktører i bransjen.
Dersom du ønsker at vi skal være din forlengede arm og ta oss av alt rundt utleien i avtaleperioden vil det koste 27,5 % av utleiesummen inn i markedet.

Ta gjerne kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf Kr.sand +47 456 18 210.

Vi formidler utleie på 2 hovedkategorier av hytter.
Sommerhytter som gjerne benyttes av norske familier. Og Helårshytter hvor vi har en mer Norsk og europeisk kundegruppe. Siden presenteres på Internett har vi i realiteten kunder fra hele verden. Mange nordmenn som bor og jobber for norske firmaer i utlandet bruker våre tjenester til sine ferieturer i Norge.
Hovedtyngden av våre helårshytter finner du på Bortelid i Åseral kommune. Her har vi leiligheter rett ved skianlegget og alpinbakken. Fra flere av enhetene kan du gå rett fra leiligheten eller hytten ut i oppkjørte løyper. Vi opplever stor tilstrømning til disse populære utfartsstedene. Har du hytte eller leilighet her eller på Hovden, Brokke eller Gautefall er vi svært interessert i å formidle utleie på din eiendom. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

utelie1

 

Ellers så må vi fremheve at overnatting i privat regi er meget ettertraktet i Kristiansand. Kristiansand er kjent for Kristiansand dyrepark, Hamresanden med sine lange sandstrender. Og som blomsterbyen på Sørlandet. De mange Attraksjoner i området gir stor valgmulighet for barnefamilier. I privat regi er overnatting en svært god feriemåte for barnefamilier. De får god plass, barna får romslighet rundt seg og familien får et kvalitetstilbud til en hyggelig pris. Ditt feriehus eller overnattingsbolig får god inntjenning. Hytter er jo svært ettertraktet og oppnår derfor en god pris i markedet noe som gir mulighet for flere overnattingsdøgn i løpet av året. Siden starten i 1995 har vårt firma opplevd en gjevn vekst. Vår "knowhow" kjennetegnes ved at vi har spesialisert oss på sør Norge/Sverige som formidlingsområdet, sammen med Jylland i Danmark. Innfor denne triangelen finner vi de fleste av våre kunder, både utleiere og leiere. Dette gjør at vi personlig ser, fotograferer og kvalitetssikret hvert utleiested. Pris og kvalitet går hånd i hånd. Selv om vi formidler over 200 hytter, hus og ferieleiligheter er vi alltid i behov av flere hytter. Utleieboliger tas inn fortløpende for formidling. Utleieboligene bør/må ha innlagt v/k. Vann, gjerne dusj, båt med motor er også viktig.

Å opptre på en objektivt måte ovenfor begge parter er viktig for å sørge for "rett pris til rett tid" Dette kan vi tilby fordi vi ikke formidler egne objekter som kommer i konkurranse med din utleiebolig/hytte.

Vi er medlemmer av Destinasjon Sørlandet, destinasjon Arendal som server Aust-Agder. I tillegg er vi tilknyttet Innovasjon Norge og er kjent for ryddige forhold. Vår policy er å formidle til en realistisk pris begge veier. Dette har gjort oss i stand til å få en god markedsposisjon og med god tilgang på kunder som vil leie en feriebolig i Sør-Norge.

utelie2

 

Vi beregner oss et gebyr på 22,5 % av brutto utleiepris i A sesongen. I tillegg vil staten ha mva på formidlingen og det resulterer i at der kommer ytterligere ca 10 % til. Det vil si at du som utleier sitter igjen med 67,5 % av inntekten. Gjennom et solid konsept på Internett gir vi en flott visuell opplevelse for de som ønsker å leie nettopp din bolig/hytte. En lett manøvrerbar nettside som er koplet opp mot en svært god databasemotor gir oss grunnlaget for en brukervennlig side for våre kunder. Dette gjør selvfølgelig at vi er langt fremme når det gjelder internettrafikk.

Vår marked er først og fremst norske familier som kommer i perioden 15/6 - 15/8, i tillegg har vi noe kontakt med internasjonale agenter som sender oss leiere. I disse tilfeller må vi betale dem provisjon og da kan vi ikke betale like godt til eier. For en kvalitetshytte med egen strandlinje, båt og høy standard, kan det bli utbetalt mellom kr 50 000, og 80 000,- til eier i sesongen. Vi utbetaler leien til eier i etterkant, gjestene ankommer og sikrer på denne måten trygghet for eier sin økonomi knyttet til utleie av eiendommen.

Vi står for markedsføring, avtale med leier samt at leieinntektene kommer rett inn på din konto til rett tid. Videre sender vi leier kjøreanvisning slik at han finner hytten uten unødvendige forsinkelser, vi kjører opp distansen og lager en detaljert kjørebeskrivelse. Kart over område hjelper også når leier skal finne sitt drømmested for sommerferien.

 

Eier fremviser normalt hytten for leier ved ankomst og mottar ett depositum. Eller avtale med oss at vi står for nøkkelservice etc, da mot et tillegg på 5 %. Vi formidler utleie på hytter hovedsakelig i sør Norge og er alltid i behov av kvalitetshytter. Etter hvert har vi også boliger andre plasser til overnatting, utleieboliger blir tatt inn og presentert fortløpende på våre nettsider. Vi opererer ikke med papirkataloger. Ei heller er vi store på reklamepenner eller annet reklamemateriell. Vår fokus er det nødvendige som trengs i markedet for å få fokus på ditt overnattingstilbud. Norge, Sverige eller Danmark er naturlige områder for oss å orientere oss i, velkommen til en prat. I tillegg har vi også en egen portal for Nederland.

Kontakt oss gjerne på mailadresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kristiansand på tlf. eller tlf 456 18 210.

Takk for oppmerksomheten og at du tok deg tid til å lese denne informasjonen.

Vennlig hilsen
Odd Jørgensen
Markedssjef, Agderferie

Utleier : Velg selv!

Annonse hos oss

Du sender bilder og tekst.
Stå selv for utleie og tjen alt selv.

Kr 2000.- + mva. pr år 

Annonse og befaring

Annonse, befaring, bilder, presentasjon av utleiested.

Kr 4000.- + mva pr år

Vi tar oss av alt

Vi står som formidler og tar seg av alle praktiske ting rundt leien.

Vår provisjon er 25% + mva brutto