UTLEIER?
Tilbake

240 Tømmerkoie Bygland i Setesdalen. hund ok.

Egenskaper

  • : 25
  • : allrom
  • : 3-5

Koselig liten koie midt i skogen. Koien ligger for seg selv midt i skogen, kort vei fra FV-9 og bilvei helt frem sommerstid. 
Ikke innlagt vann, Ikke innlagt strøm. Dette er en plass for deg som liker det enkle livet. Ca. 150 meter til elven Otra. Robåt. Koien er 19 m2, men har godt plass til en liten familie. Familie køyeseng og sovesofa gir soveplass inntil 5 personer. Dyner og puter til 5 personer.

For bruk av robåt- ta med egne redningsvester. Gassbluss til matlaging, enkelt utstyrt kjøkken. Ved-ovn i hytten gir deg god varme og deilig hyttekos. Ved er inkludert i prisen. Biologisk toalett i anneks. Liten overbygd terrasse foran hytten gir en lunt atmosfære for hyttekos og nyte nærhet til naturen over en god kopp kaffe etc. Det er ca. 150 meter til Otra. Her kan du fiske. Hytten har også en liten robåt som ligger ved Otra. Hund / katt er tillatt under forutsetning at de ikke benytter senger/sofa og overnatter i eget bur i koia. Robåt tilgjengelig i sommersesongen 1.5- 31.9.
Hytten ligger strategisk til for utflukter i Setesdalen opp til Haukeligrend og Hovden med badeland. Om vinteren til Brokke med skiløyper og alpinanlegg. I sommersesongen bør man legge inn en tur over Brokke Suleskarvegen ned til Lysebotn. Båt gjennom Ryfylke til Sandnes og tilbake gjennom Sirdal. En 2 dagers tur. Nedover Setesdalen mot Bygland og Byglandsfjord. Hjuldamperen Bjoren (bygd i 1897) må oppleves. Videre ned til Troll-Aktiv med rafting mm. Dette er en familieopplevelse som blir husket og satt pris på. Avsluttes gjerne i Evje og Hornnes mineralpark. Alle disse attraksjonene trenger stort sett en dag hver dersom man skal få fult utbytte. Og da vil en uke på hytten være minimum. Vi ønsker dere velkommen til vakre Setesdalen, dalen med de mange opplevelsene. Museer, sølvsmeder, og mye mer. Velkommen
Obs. viktig å ta med seg; Ta med sengetøy, håndklær, toalettpapir, stearinlys. Leietaker vasker hytten etter seg.

Hund og katt er velkommen men de  ikke opp i seng eller på sofa.
Fiskekort kan kjøpes fra lokale butikker eller på internett. 50 kr / døgn, 125 kr/ uke, eller 250 kr / år per person. Fiskekort gjelder da fra Kilefjord til Valle med fiskestang. Der er også flere fjellvann man kan kjøpe fiskekort. 
en kan fylle opp drikkevann dunker hos lokal matbutikk i Ose og i Bygland. Kjøp gjerne noe eller betale noen kroner for tjenesten :-).

Gå til booking Åseral hytteservice     

Contact Form
E-postadress
Name
Fra calendarerase
Til calendarerase
Message
Captcha