UTLEIER?
Tilbake

450. Hytte Eksklusiv hytte Evje.

Egenskaper

  • : ca. 130 m2.
  • : 3
  • : 10

Hytte 450. Eksklusiv hytte i Evje og Hornnes kommune.

3 sov. ca. 130 m2. Plass til familier på inntil 10 personer.En god times kjøring fra Kristiansand. I et herlig naturterreng med elv og vann like i nærheten. Kjørevei helt frem til hytta.

Inneholder: Gang, bod, bad med dusj. Stor romslig vinkelstue med åpen løsning til kjøkkenet. Som er velutstyrt til selvhusholdning. Fra stuen er der direkte utgang til stor romslig terrasse med sommermøbler og grill. Videre finner vi 3 soverom i hytten. 2 med 2 x dobbeltseng over hverandre med gode kvalitets madrasser. Plass til 4 personer pr soverom. I det tredje soverommet finner vi en komfortabel dobbeltseng. Fremfor hytten er det en nydelig plen med vid utsikt mot elva og terrenget. Ca 100 m til vann nedenfor hytten og ditto ovenfor. Gir rikelig anledning til fiske eller badeliv. I tillegg finnes en kano til disposisjon. Bjørnevatn området er kjent for sin flotte varierte natur. Her kan man nyte en avslappende ferie sommer som vinter. Bjørnevatn har ypperlige skiforhold og terreng. Om sommeren er det vann, bading og rekreasjon. Høsten er det bærtid. Velkommen til en kvalitetsferie i en velutstyrt kvalitetshytte. Gratis fiskekort medfølger inkl i leien.

Bookingperioder i høysesongene er fre-fre.  Søn-søn eller fredag til søndag som er helg. Påske untatt. vinterferie kan deles i halvuke. Pga prisperiodene vil faktura ved booking ikke vise korrekt pris. Dette vil bli justert når fakturaen er godkjent administrativt her, derfor vil tilsendt faktura fra systemet være å se på som en kladd. Riktig faktura blir tilsendt deg pr e mail etter bestilling. Er noe uklart så ring 950 47 679 eller send en mail  For booing. 450 Booking

Contact Form
E-postadress
Name
Fra calendarerase
Til calendarerase
Message
Captcha