UTLEIER?
Tilbake

301 hytte. Stemmen, Evje og Hornnes. dyr ok.

Egenskaper

  • : ca 40 m2
  • : 1
  • : 3/5

Hytte i naturskjønne omgivelser, Stemmen i Evje og Hornnes kommune.
Er du på jakt etter det genuine Norske hyttemiljø. Hjertelig velkommen. Dette er hva vi kaller god norsk naturhytte. Ligger i naturskjønne omgivelse ved vannet. Fiskemuligheter. Oppleve naturen og dyrelivet. Og ikke minst fred og ro. Ingen hytteby dette, ei heller luksus. Men god norsk hyttetradisjon. Gratis fiskekort følger med. Hytten har også en robåt du kan låne. Dette er en hytte til deg som liker til å være ut i naturen. Gratis parkering på stedet. Dyr tillatt,  Familie-og barnevennlig sted.
En beskrivelse av hytten er som følger. Liten hytte til leie på Ulleberg i Evje og Hornnes kommune. Hytten er fra eldre dato, enkel uten innlagt vann og strøm men for en natur opplevelse til frilufts glade mennesker som liker fjell og skogsturer. Herlig terrasse med utsikt over vann og elven, her kan frokosten nytes i fred og ro. Hytten har 1 soverom med famille køyeseng 2-3 sengeplass. Det er også 2 ekstra madrasser og sovesofa. Kjøkken er utstyr enkelt med det meste nødvendige man trenger. Gassbluss til matlaging. Det er også en god vedovn i hytten. Båten er en 12 fots robåt, leietaker tar med redningsvest selv. Det er ca. 120 meter å gå fra parkeringsplass på en liten enkel sti. Hytten er flott integrert i terrenget og gir naturopplevelse an Mass. Det er mye skogsdyr i område.  Hjort, rådyr, elg mm. 
Hytten er røykfri. Og vi vil minne om å ikke tenne bål etc i naturen. Kun eventuelt i vannkanten og da med sikkerheten ivaretatt. Slokkeutstyr etc. Ikke røyking. Innsjekkingstid er når som helst etter 16:00 Utsjekking innen 15:00. Alle må rydde og vaske hytte etter seg. Vi leier kun til familier eller rolige voksne par over 23 år. Ta med sengetøy, håndkle, toalettpapir og ved hvis dere vil bruke vedovnen. Ikke bruk engangsgrill direkte på bakken. Drikkevann anbefales å ta med.  Minimum 2 døgns leie. For booking se:  BOOKING - BESTILLING HER.       All booking via Åseral hytteservice:  950 47 679     

Contact Form
E-postadress
Name
Fra calendarerase
Til calendarerase
Message
Captcha